Makelaardij Suurland

Borgercompagnie 252, 9631TP BORGERCOMPAGNIE

Woonopp.

349 m2

Perceelopp.

1.830 m2

Omschrijving

Op landelijke locatie gelegen, grotendeels fraai gerenoveerde woonboerderij op ca.1830m² eigen grond met verschillende zonneterrassen. De woonboerderij beschikt over een inpandige deel/garage van ca.180m² en ruime parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Dit unieke object is uitstekend onderhouden en heeft een hoog afwerkingsniveau, beschikt over vele gebruiksmogelijkheden zowel privé, bed&breakfast als zakelijk. Groningen en Assen zijn binnen 30 auto minuten bereikbaar.

Begane grond: entree, voorportaal, mooie royale hal, meterkast, modern hangend toilet met fontein, berging/inloopkast ca.10m², woonkamer/kantoorruimte ca.21m², gezellige living met uitzicht over de landerijen ca.33m², slaapkamer ca.13m², moderne badkamer met ligbad, doucheruimte en badkamermeubel, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur t.w. elektrische oven, keramische kookplaat en wasemkap ca.22m². Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken met ketelhuis en wasruimte bereikbaar (volledige begane grond is voorzien van hoogwaardige houten vloerdelen), klompenhok ca.14m². Er is nog een ruime mogelijkheid om meerdere slaapkamers/badkamer te realiseren ca.60m². Aan de achterzijde van het woongedeelte ligt de royale deel/garage ca.180m².

Woon-, praktijkgedeelte aan Woortmanslaan 71 zijde:
entree, hal, royale living/praktijkruimte/showroom (houten vloerdelen) met terrasdeuren naar het zonneterras op het westen en uitzicht over de landerijen, open keuken ca.106m², binnendoor via tussenhal/entree, modern toilet met fontein, moderne badkamer met doucheruimte en toilet, slaapkamer met hoogslaper en berging (houtenvloerdelen en stucwerk) totale oppervlakte ca.24m².

Verder wordt het geheel verwarmd door twee HR CV ketels, de woning is deels voorzien van muurisolatie en isolatieglas.

De woning biedt volop gebruikersmogelijkheden voor o.a. een combinatie van wonen en werken, mantelzorg, dubbele bewoning. Voorzieningen zoals scholen, zwembad, winkels e.d. zijn op korte afstand aanwezig. In de directe omgeving van de woning bevindt zich het recreatiegebied "Borgerswold", het "Langebosche" zeilmeer, een waterskibaan en zweefvliegveld. Verder biedt het gebied volop mogelijkheden voor andere vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen, varen etc.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland