Makelaardij Suurland

Jipsingboertangerweg 28, 9551TR SELLINGEN

Woonopp.

350 m2

Perceelopp.

2.180 m2

Omschrijving

Verscholen tussen bos, heide en landerijen gelegen woonboerderij met B&B faciliteiten (Jipsingerhof) bestaande uit één studio, twee appartementen en separate eetgelegenheid/theehuis. Het geheel is gelegen aan een fietspadennetwerk dat u door de lommerrijke streek 'Westerwolde' leidt, op korte afstand zijn tal van toeristische attracties. Wellicht heeft u altijd de wens gehad om -en- landelijk te wonen -en- te willen werken aan huis. Dit is de kans om op deze locatie te profiteren van het mooiste natuurschoon van deze streek, die meer-en-meer ontdekt wordt door toeristen en rustzoekers.

Indeling woongedeelte woonboerderij:
Begane grond: entree/tochtportaal met aangebouwd stookhok (binnendoor te bereiken/plv.), keuken met open verbinding naar de eethoek/kamer, L-vormige inbouwkeuken met dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuiging, koelkast en combimagnetron. Royale woonkamer met uitzicht op het tegenovergelegen bos (houten vloerdelen), tussenhal met trapopgang, hangend toilet met fontein en bijkeuken/waskamer.
Verdieping woonboerderij: overloop, badkamer met ligbad, douchecabine, tweede hangend toilet, designradiator en wastafel, 3 slaapkamers (deels met pvc vloeren) en royale zolderruimte.

Indeling studio en twee inpandige recreatieappartementen:
Allen voorzien van: eigen entree; woonkamer, open keuken met gaskookplaat, afzuiging, spoelbak en koelkast, slaapkamer, doucheruimte met douche, wastafel en toilet. Allen zijn voorzien van een eigen terras en de twee appartementen hebben een fraai uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Indeling eetgelegenheid/theehuis:
Door de openslaande terrasdeuren komt u in de open zit/ontbijt/eetzaal met loungehoek bij de haardpartij. Spoelkeuken met apparatuur, 2 toiletgroepen (heren/dames); achterentree met cv-ruimte aparte meterkast.

Rondom de woonboerderij en B&B zijn er op diverse plekken terrassen gerealiseerd en staan er een houten en een stenen berging/schuur. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Extra info:
- 3 HR Combiketels (Vaillant HR Solide, Itho Klimax en Nefit HR Ecomline Excellent).
- Warmwater boiler voor de appartementen (Nefit boiler, 110 liter).
- Grotendeel voorzien van isolatieglas.
- Gelegen op 2180m² eigen grond.
- Krachtstroomaansluiting.
- 30 zonnepanelen.
- Energielabel B.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland