Makelaardij Suurland

AE Straat 5, 9641EC VEENDAM

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

216 m2

Omschrijving

Op steenworp afstand van het winkelcentrum van Veendam en het treinstation naar Groningen gelegen, volledig gemoderniseerd sfeervol woonhuis met vrijstaande stenen schuur en besloten tuin.

Indeling: Entree/royale hal (eiken vloerdelen), toilet, provisiekelder, living (Frans eiken planken) met gashaard (Faber) en schouw, via suitedeuren (glas in lood) naar de ruime strak vormgegeven keuken (Frans eiken planken). De keuken is afgewerkt met een granieten werkblad en is daarnaast voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, aluminium afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en een ingebouwd koffiezetapparaat, terrasdeuren naar de tuin, en bijkeuken (vloertegel).
De badkamer beschikt over een whirlpool, aparte douchecabine, designradiator en luxe Philip Starck designwastafel. De wastafel, whirpool en douche zijn allen voorzien van Philip Starck designkranen.
Verdieping: overloop, zwevend tweede toilet met wastafelmeubel, 3 slaapkamers alle afgewerkt met lichte laminaatvloeren. Twee slaapkamers hebben de beschikking over vaste kasten.
Zolder: via vlizotrap naar begaanbare zolderruimte welke eventueel als vierde slaapkamer ingericht kan worden.

De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing en wordt verwarmd middels een Ecomline HR Combi-ketel.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland