Makelaardij Suurland

Welke woonhuisverzekering past bij mij?  


Jouw eigen woning is een kostbaar bezit. Je wilt natuurlijk goed verzekerd zijn tegen onverhoopte schade. Maar welke woonhuisverzekeringen passen bij jouw situatie?

Bij Suurland bieden we een uitgebreid pakket woonhuisverzekeringen, variërend van opstalverzekering tot inboedelverzekering en een rechtsbijstandverzekering. We zijn als adviseur onafhankelijk en doen zaken met alle grote verzekeringspartijen. We zijn tussenpersoon voor maatschappijen als ASN, AEGON, Nationale Nederlanden, Klaverblad, Reaal en Avero. We checken graag jouw situatie en het best samengestelde pakket voor jou.

Sluit je ze allemaal bij ons af dan levert dat pakketvoordeel op. Bovendien blijven alle woningzaken in één hand. Voor al je vragen over je eigen woning heb je dus ook één aanspreekpunt. Wel zo handig.

Advies Freerk Suurland: 'Check je verzekeringen!'

Hoe vaak maakt hypothecair planner Freerk Suurland het niet nog mee, mensen die dubbel verzekerd zijn en daardoor onnodig veel geld kwijt zijn. “Mensen komen bij me langs en dan bekijken we hun pakket aan verzekeringen. Dat kan gaan om woonhuisverzekeringen maar ook om allerlei aanvullende verzekeringen, tot een reisverzekering aan toe. Vaak kan ik ze dan een advies geven waarmee ze een stuk goedkoper uit zijn. Dat komt omdat veel mensen zonder dat ze het zelf weten oververzekerd zijn.”

Zijn advies: "Check regelmatig je verzekeringen!"


Meer informatie?

Stel een vraag

Bel me terug

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Mijn gegevens

Mijn vraag of opmerkingen

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland