Makelaardij Suurland

Bartholomeus vd Helststr 29, 9601CA HOOGEZAND

Woonopp.

71 m2

Omschrijving

Op derde woonlaag ruim drie kamer appartement en nabij diverse voorzieningen gelegen. Het appartement bestaat uit een ruime hal met doorzonwoonkamer, nette keuken, twee slaapkamers, nette badkamer, twee balkons en een zeer ruime berging.
De minimale huurperiode en tijdelijke huurperiode is 1 jaar. Bij goed huurderschap zal dit worden gewijzigd naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Begane grond: gemeenschappelijke portiek met intercominstallatie en brievenbussen; trappenhuis met onder andere toegang naar souterrain/fietsenberging.
Derde verdieping: entree/hal; toilet; woonkamer; keuken; slaapkamer aan voorzijde met toegang naar het balkon; slaapkamer aan de achterzijde; badkamer met douche en wastafelmeubel.

Inrichting
Laminaatvloer 2 jaar oud, vitrages, kledingkast in de slaapkamer en kasten in de kamer blijven achter.

Info
Beschikbaar per 01-10-2021
Huur € 752,- per maand, servicekosten € 40,- per maand, waarborgsom € 750,-
Het appartement beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen. Het verbruik van water, gas en elektra rekent u zelf met uw leverancier af.
Er mag niet worden gerookt in het appartement.

Verhuurprocedure
LET OP! Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan ons te verstrekken:
Recente inkomensgegevens (werkgeversverklaring, salarisstrook), omschrijving van uw huidige woonsituatie en indien van toepassing een verhuurdersverklaring via ons e-mailadres. Zonder het verstrekken van de genoemde gegevens is een bezichtiging niet mogelijk. Wij zullen ook niet reageren op uw informatieaanvraag.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland