Makelaardij Suurland

Borgerspark 148, 9642LT VEENDAM

Woonopp.

179 m2

Perceelopp.

1.653 m2

Omschrijving

Op een zeer fraaie, aan vijver en in de groene woonwijk Borgerspark ligt deze vrijstaande villa, onder architectuur gebouwd, met inpandige garage, carport, serre en met royale tuin op het zuid-westen. Het perceel omvat 1.653m² eigen grond. Borgerspark ligt aan de rand van recreatiegebied Borgerswold.

In de nabije omgeving zijn er diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten, winkels en sportaccommodaties, waaronder een zwembad, een manege en een golfbaan. Verder beschikt Veendam over een theater en een filmhuis. De woning ligt op loopafstand van een winkelcentrum en van Borgerswold, waar u prachtige wandelingen kunt maken of kunt genieten van de watersport.

Veendam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Er is een treinstation en de reistijd via de N33 of de A7 van en naar Assen of Groningen is een klein halfuur. Verder is de woning goed te bereiken met de bus; de dichtstbijzijnde bushalte is er twee minuten lopen vandaan.

Indeling:

Begane grond:
Entree; hal (plv); garderobenis; gang (plv); hangend toilet met fontein; riante woonkamer met eetkamer en hobbyruimte totaal ca. 80m² (plv) met gashaard en schuifpui naar terras en serre; semi-open keuken in licht keukenblok voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en natuurstenen aanrechtblad; bijkeuken (plv); c.v. ruimte; licht betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel, 2e toilet en vloerverwarming; 4 slaapkamers; inpandige L-vormige garage met vlizotrap naar vliering.
1ste verdieping:
Via vlizotrap naar begaanbare zolderruimte.

Bijzonderheden:
- Levensloop bestendig
- Woning is goed onderhouden
- Prachtig gesitueerd
- Zeer royaal perceel
- Veel privacy en rustige buurt
- Royale garage
- Gunstig gelegen t.o.v. voorzieningen als winkels, golfbaan, tennisbanen etc. en t.o.v. Borgerswold
- Hetelucht verwarmd en een gasboiler (110 liter)
- Gedeeltelijk elektrische zonwering
- Alarmsysteem aanwezig
- Dak-, muur-, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland