Makelaardij Suurland

Borgerspark 33, 9642LK VEENDAM

Woonopp.

159 m2

Perceelopp.

1.056 m2

Omschrijving

Op een zeer fraaie, rustige en gewilde locatie in de groene woonwijk Borgerspark, ligt deze vrijstaande villa, onder architectuur gebouwd, met garage en met royale tuin op het zuiden. Het perceel omvat 1.056m² eigen grond. Borgerspark ligt aan de rand van recreatiegebied Borgerswold.

In de nabije omgeving zijn er diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten, winkels en sportaccommodaties, waaronder een zwembad, een manege en een golfbaan. Verder beschikt Veendam over een theater en een filmhuis. De woning ligt op loopafstand van een winkelcentrum en van Borgerswold, waar u prachtige wandelingen kunt maken of kunt genieten van de watersport.

Veendam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Er is een treinstation en de reistijd via de N33 of de A7 van en naar Assen of Groningen is een klein halfuur. Verder is de woning goed te bereiken met de bus; de dichtstbijzijnde bushalte is er vijf minuten lopen vandaan.

Indeling:

Begane grond:
Zijentree/hal; modern toilet; riante living ca. 65m² met Noorse leivloer en haardpartij; open keuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven; berging/cv-ruimte; kantoor/slaapkamer met Noorse leivloer; toegang tot terras via keuken en via kantoor/slaapkamer; binnendoor bereikbare garage van ca. 6,50 x 3,65m.

1ste verdieping:
Overloop; wasmachineruimte; 3 ruime slaapkamers: alle met toegang tot loggia en kastruimte in grote slaapkamer; badkamer van ca. 2,50 x 2,80m met vloerverwarming, ligbad, douchehoek, toilet, urinoir, designradiator en wastafelmeubel.

Zolder:
Begaanbare zolder over volle lengte van het huis, te bereiken via vlizotrap.

Bijzonderheden:
- Woning goed onderhouden
- Prachtig gesitueerd
- Royaal perceel
- Veel privacy en rustige buurt
- Goed onderhouden tuin met kruiden- en moestuingedeelte
- Gunstig gelegen t.o.v. voorzieningen als winkels, golfbaan, tennisbanen etc. en t.o.v. Borgerswold
- Geglazuurde dakpannen
- Cv-verwarmd, Nefit HR combiketel van ca. tien jaar oud
- Isolatieglas
- Bedrading voor alarmsysteem aanwezig
- Twee loggia’s
- Houten tuinhuis

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland