Brilduiker 5, 9648DT WILDERVANK

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

338 m2

Omschrijving

Wilt u deze zomer wonen aan het water in het mooie Langebosch dan bent u bij deze uitgenodigd om deze zeer nette sleutelklare woning te komen bezichtigen.

Gelegen in de waterrijke villawijk “Langebosch” aan het water gelegen, een zeer nette en goed onderhouden helft van een dubbele woning (bj 2002) met aangebouwde stenen praktijkruimte. De woning beschikt over een zeer fraai aangelegde tuin op het zuiden met aanlegsteiger.

Deze helft van een dubbele woning is voorzien van een ruime lichte entree (11,5 m² ), welke direct toegang geeft tot de extra gerealiseerde kamer/praktijk. De garage is in 2016 omgebouwd tot een praktijkruimte, welke ook als werkkamer of slaapkamer gebruikt kan worden (12,2 m² ).

In de hal is het toilet met fontein gesitueerd. Het toilet is in 2016 vernieuwd. De woonkamer is tuingericht en voorzien van openslaande tuindeuren. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur welke in 2016 zijn vernieuwd.
De gehele benedenverdieping is voorzien van leisteen plavuizen.

Eerste verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers (8 m², 10 m² en 21,5 m²) en de badkamer. De badkamer is in 2016 vernieuwd. Deze is voorzien van toilet, regendouche, designradiator en badkamermeubel. Op de gehele 1e verdieping is in 2019 een nieuwe laminaatvloer gelegd (2019).

Tweede verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de zolder voorzien van een dakraam en voldoende bergruimte. Tevens is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig.

De woning beschikt over een mooi aangelegde tuin, met tuinverlichting. gesitueerd op het zuiden. In 2016 is deze tuin volledig opnieuw ingericht. De tuin is gelegen aan het water en voorzien van een aanlegsteiger.
De woning beschikt over een stenen garage welke voor het grootste gedeelte is omgebouwd als praktijkruimte (12,2 m² ). De overige ruimte wordt gebruikt als berging (9,5 m²). De berging is voorzien van wasmachine aansluiting en voorzien van verwarming en warm en koud water.

De keurige voortuin en de oprit zijn in 2018 opnieuw aangelegd.

Bijzonderheden:
• Electrische zonwering;
• Ruime lichte entree voorzien van veel ramen;
• Afzonderlijke praktijkruimte vanuit de entree bereikbaar, voorzien van water, elektriciteit, verwarming en
volledig geisoleerd;
• De gehele benedenverdieping (inclusief praktijkruimte) is voorzien van een leisteen plavuizen vloer;
• De 1e verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer (2019);
• Sanitair en badkamer vernieuwd in 2016;
• Keukenapparatuur vervangen in 2016;
• Oprit en voortuin in 2018 opnieuw aangelegd

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl