Makelaardij Suurland

Hereweg 144-*, 9651AM MEEDEN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

845 m2

Omschrijving

Aantrekkelijk gelegen uitermate fraai verbouwde vrijstaand karakteristiek herenhuis (bouwjaar 1902) met stenen schuur en prachtig aangelegde Japanse tuin met vijver en terrassen (perceeloppervlakte ca. 845m²).

Indeling: Zijentree/hal (kurkvloer), toilet, sfeervolle voorkamer (ca. 26m², kurkvloer) met houtkachel, ruime luxe woonkeuken (ca. 16m²) met veel inbouwapparatuur en voorzien van een marmeren vloer, achterentree/bijkeuken (plavuizen), provisiekelder, inloopkast, slaapkamer (ca. 10m²), badkamer met douche en dubbele wastafel, werkkamer (ca. 10m²), royale tuinkamer (ca. 47m²) met terrasdeuren en vloerverwarming, bijkeuken, tuin-/relaxkamer (ca. 17m²) eveneens met vloerverwarming.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 15m² en 24m²) waarvan één met loggia, logeer-/zolderkamer, berging, riante moderne badkamer onder andere voorzien van een whirlpool, douche, tweede toilet, bidet én sauna.

Deze uitstekend onderhouden woning is voorzien van c.v. (Remeha HR Combi-ketel), beschikt daarnaast over dubbel glas, dakisolatie en is gedeeltelijk voorzien van muurisolatie.

De woning wordt aangeboden voor tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandswet.
De woning komt per 15 februari 2018 beschikbaar.
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:
* Genoemde huurprijs is exclusief kosten voor gas, water en electra.
* Uw bruto maandinkomen dient minimaal 3x de maandhuur te bedragen.
* Er dient een bankgarantie of waarborgsom te worden afgegeven, ter hoogte van 3x de maandhuur.

* Verhuur/ bezichtigingen uitsluitend nadat het volledig ingevulde inschrijfformulier v.v. kopie inkomensgegevens en legitimatiebewijs op ons kantoor is ingeleverd. Het voortijdig aanvragen van een bezichtiging is niet mogelijk.

********************* UITGEBREIDE WONINGINFORMATIE ********************************

Het pand is zeer zorgvuldig gerenoveerd en verbouwd, waarbij heel zorgvuldig rekening is gehouden met de oorspronkelijke details.

Aan de buitenzijde zijn alle kozijnen vernieuwd, is het geheel voorzien van dubbele beglazing met een wat dikkere spouw dan gebruikelijk is. Het dak is vernieuwd en de goten zijn daarbij vervangen door maatgemaakte, vrijwel onderhoudsvrije kunststof goten. Bij de afwerking van de loggia aan de zuidzijde is veel gebruik gemaakt van onderhoudsvrij trespa, aangevuld met een nette kwaliteit kunststof.

De keuken is zeer luxe van uitvoering. Het betreft een moderne, kwalitatief hoogwaardige keuken in lichte kleurstelling (bouwjaar 2006) en voorzien van veel apparatuur (koelkast, magnetron, diepvries, oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser). Verder is de keuken voorzien van veel wandcontactdozen, zodat op ieder gewenste plek apparaten kunnen worden geplaatst.

De bijkeuken heeft een groot werkblad, een extra uitstortgootsteen en aansluitingen voor vaatwasser en wasmachine en ruimte voor nog twee standaardformaat apparaten. Verder voorzien van extra hoge bovenkastjes met veel bergruimte.

De badkamer beneden is buitengewoon netjes weggewerkt: de ingang maakt onderdeel uit van een kastenwand. De gehele begane grond is beveiligd d.m.v.: speciale veiligheidssloten, anti inbraakprofielen op de buitendeuren, een goede klasse hang en sluitwerk door het gehele huis, veiligheidssloten op de bewegende ramen op de begane grond , ingebouwde kluis met draaischijfsysteem cijfercombinatie, brandveiligheid: 3 rookmelders op verschillende plaatsen in de woning.

Het gehele huis is voorzien van plavuis, laminaat, parket of kurkparket en gordijnen, die in de koop zijn inbegrepen.

De badkamer is uitgevoerd met eerste klas materialen, van bovendien een bijzonder design, is uitgerust met een tweetal automatische ventilatoren die de luchtvochtigheid regelen. Verder heeft het 3 separate groepen halogeenverlichting (met dimmer) en het grote Veluxdakraam is uitgevoerd in kunststof vanwege de toepassing in een vochtige ruimte.

De manier waarop de renovatie is vormgegeven, de materiaalkeuze waarbij uitsluitend eerste klas materialen zijn gebruikt, gekoppeld aan de bijzondere nette manier waarop alles ook is uitgevoerd en afgewerkt maken dit huis tot een heel bijzonder huis. Waarbij aan alle stappen van verbetering zoveel zorg is besteed dat het eindresultaat met kop en schouders boven het gemiddelde uitsteekt.
Tel daarbij op dat aan het ontwerp en de uitvoering van diverse compartimenten van de tuin net zoveel zorg is besteed, en u heeft een ideale woning in een goede staat van onderhoud, die geen verbeteringen meer behoeft maar "alleen maar" bijgehouden moet worden.
Dit zijn de punten die de woning tot iets bijzonders maken voor de liefhebbers van een oud pand met karakter, maar ook met het comfort van een goede nieuwgebouwde woning.
Wie daardoor wordt aangesproken moet dit huis zeker van binnen zien!

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland