Makelaardij Suurland

Hereweg 144, 9651AM MEEDEN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

845 m2

Omschrijving

Aantrekkelijk gelegen fraai verbouwde vrijstaand karakteristiek herenhuis (bouwjaar 1902) met stenen schuur, tuin met terrassen (perceeloppervlakte ca. 845m²).

Indeling: Zijentree/hal (kurkvloer), toilet, sfeervolle voorkamer (ca. 26m², kurkvloer) met houtkachel, ruime luxe woonkeuken (ca. 16m²) met veel inbouwapparatuur en voorzien van een marmeren vloer, achterentree/bijkeuken (plavuizen), provisiekelder, inloopkast, slaapkamer (ca. 10m²), badkamer met douche en dubbele wastafel, werkkamer (ca. 10m²), royale tuinkamer (ca. 47m²) met terrasdeuren en vloerverwarming, bijkeuken, tuin-/relaxkamer (ca. 17m²) eveneens met vloerverwarming.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 15m² en 24m²) waarvan één met loggia, logeer-/zolderkamer, berging, riante moderne badkamer onder andere voorzien van een whirlpool, douche, tweede toilet, bidet en sauna.

De woning is voorzien van c.v. (Remeha HR Combi-ketel. 2019), beschikt daarnaast over dubbel glas, dakisolatie en is gedeeltelijk voorzien van muurisolatie.


********************* UITGEBREIDE WONINGINFORMATIE ********************************

Het pand is in circa 2000 gerenoveerd en uitgebouwd, waarbij zorgvuldig rekening is gehouden met de oorspronkelijke details.

Aan de buitenzijde zijn alle kozijnen vernieuwd, is het geheel voorzien van dubbele beglazing. Het dak is vernieuwd en de goten zijn daarbij vervangen door vrijwel onderhoudsvrije kunststof goten. Bij de afwerking van de loggia aan de zuidzijde is veel gebruik gemaakt van onderhoudsvrij trespa. In 2019 is de buitenzijde geschilderd.

De moderne kwalitatief hoogwaardige keuken in lichte kleurstelling (bouwjaar 2006) is voorzien van apparatuur (koelkast, magnetron, diepvries, oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser). Verder is de keuken voorzien van extra wandcontactdozen, zodat op ieder gewenste plek apparaten kunnen worden geplaatst.

De bijkeuken heeft een groot werkblad, een uitstortgootsteen en aansluitingen voor vaatwasser en wasmachine en ruimte voor nog twee standaardformaat apparaten. Verder voorzien van extra hoge bovenkastjes met veel bergruimte.

De badkamer beneden is netjes weggewerkt: de ingang maakt onderdeel uit van een kastenwand. De gehele begane grond is beveiligd d.m.v.: veiligheidssloten, anti inbraakprofielen op de buitendeuren, een goede klasse hang en sluitwerk door het gehele huis, veiligheidssloten op de bewegende ramen op de begane grond , brandveiligheid: 3 rookmelders op verschillende plaatsen in de woning.

Het gehele huis is voorzien van plavuis, laminaat, parket of kurkparket en gordijnen.

De badkamer is van een bijzonder design, is uitgerust met een tweetal automatische ventilatoren die de luchtvochtigheid regelen. Verder heeft het 3 separate groepen halogeenverlichting (met dimmer) en het grote Veluxdakraam is uitgevoerd in kunststof vanwege de toepassing in een vochtige ruimte.

Dit zijn de punten die de woning tot iets bijzonders maken voor de liefhebbers van een oud pand met karakter, maar ook met het comfort van een moderne woning.
Wie daardoor wordt aangesproken moet dit huis zeker van binnen zien!

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland