Makelaardij Suurland

Kerkstraat 54-A, 9641AT VEENDAM

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Een heerlijk kant-en-klaar appartement (maisonnete) op een PRACHTIGE locatie, gelegen in het gezellige centrum van Veendam. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht op het monumentale veenkoloniaal museum. Het 4-kamer appartement is in 2006 geheel gemoderniseerd en gelegen op de eerste woonlaag in een complex van zes appartementen, waarvan dit appartement de grootste is. Het appartement heeft een groot en zonnig dakterras van ca. 15 m2 op het zuidwesten, welke uitzicht geeft over het Museumplein en het Kerkplein. Daarnaast beschikt het appartement over een inpandige eigen berging van ca. 11 m2.

Op de eerste verdieping ligt een mooie laminaatvloer. De woonkamer is erg ruim (ca. 36 m2), heeft veel lichtinval en een vrij uitzicht. De moderne open keuken (hoogglans grijs) van ca. 12 m2 is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, koel/vriescombinatie, vaatwasser, rvs wasemkap en combioven. Tevens is er een bijkeuken voor bijvoorbeeld een wasmachine en droger. In de hal bevindt zich een apart toilet. Deze is zwevend uitgevoerd en in dezelfde stijl betegeld als de badkamer. Ook is een trapkast en een garderobekast aanwezig.

Op de tweede verdieping, via de trap bereikbaar, bevindt zich de overloop en drie ruime slaapkamers (16 m2, 10 m2 en 9,5 m2). Daarnaast is een moderne badkamer aanwezig voorzien van douche, wastafel, designradiator en mechanische afzuiging en het ruime dakterras van 15 m2 gelegen op het zuidwesten met uniek uitzicht over het centrum van Veendam.

De wanden en plafonds zijn door het gehele appartement gestuct en er zijn tijdens de renovatie onder andere nieuwe radiatoren geplaatst. Het appartement is voorzien van dubbel glas (gedeeltelijk aluminium kozijnen, kiep/kantel), dakisolatie, wordt c.v. verwarmd Nefit Smartline HR Combi-ketel (bouwjaar 2004). Tevens is het appartement voorzien van een intercom-installatie.
Actieve VVE.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland