Makelaardij Suurland

Molenstreek 190-41, 9641HJ VEENDAM

Woonopp.

106 m2

Omschrijving

Op een unieke en centrale locatie gelegen, ruim appartement met eigen parkeerplaats en inpandige berging. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en heeft hierdoor een prachtig uitzicht. Het centrum van Veendam met al haar voorzieningen is op loopafstand gelegen.

Het appartement is gelegen in het fraaie complex De Molenveste. Op de begane grond bevindt zich een keurige entree met intercom en postbussen. Verder beschikt het complex over een lift en een afgesloten parkeerdek. De actieve VvE wordt professioneel beheerd en is financieel gezond.

Indeling;
Entree/hal (laminaatvloer) met toilet en fonteintje. De woonkamer met laminaatvloer beschikt over veel lichtinval en biedt via de schuifpui toegang tot het ruime balkon. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Daarnaast beschikt het appartement over twee ruim bemeten slaapkamers en een badkamer. Deze beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en een 2e toilet. Tevens is er een bergruimte die voorzien is van witgoedaansluitingen en de cv-opstelling.

Het appartement beschikt over een riant balkon van ca. 11m², gelegen op het zuid-westen met elektrische zonwering. Tevens heeft het appartement de beschikking over een eigen parkeerplaats en inpandige berging op de begane grond. Het complex is gelegen nabij het centrum van Veendam waar u vele voorzieningen kunt vinden.

Bijzonderheden:
* Ruim 3-kamer appartement
* Fraai uitzicht vanaf de vierde verdieping
* Balkon op het zuid-westen met elektrische zonwering
* VvE bijdrage: € 159.40 per maand
* Energielabel A
* Eigen parkeerplaats en inpandige berging
* Gelegen nabij het centrum van Veendam

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland