Makelaardij Suurland

Munte 59, 9642JE VEENDAM

Woonopp.

109 m2

Perceelopp.

193 m2

Omschrijving

Aan het water gelegen drive-in woning met veel leefruimte, op loopafstand van natuur- en recreatiegebied Borgerswold. De woning beschikt over een inpandige garage en een tuin-/werkkamer (optioneel te gebruiken als vierde slaapkamer) met internetaansluiting en toegang tot het zonneterras. De 1e verdieping heeft een tuingerichte royale woonkamer en aan de voorzijde is de keuken gelegen, met toegang tot het balkon. De 2e verdieping heeft naast 3 slaapkamers een gemoderniseerde badkamer en een cv-berging. De woning is bijna geheel voorzien van (eenzelfde) laminaat en gestucte muren.

De achtertuin is gericht op het Zuidoosten, beschikt over een tuinhuis en een verlaagd terras aan het water. Aan de voorzijde is de tuin geheel bestraat waardoor er ruimte is voor twee auto’s.

Begane grond
U komt binnen via de entree (ca. 3.3m²) waar zich ook de meterkast bevindt. De entree wordt als het ware verlengd met de hal (ca. 8 m²), waar ook het toilet (met fontein en mechanische afzuiging) te vinden is. De tuinkamer (ca. 12.4m²) is te gebruiken als werkruimte (met internetaansluiting en een aansluiting voor wasautomaat/droger) maar kan ook uitstekend als vierde slaapkamer dienen. In de ruime inpandige garage (ca. 20m² en voorzien van elektra en aansluiting wasautomaat/ droger) kunt u de auto parkeren en daarnaast is deze ruimte als opslag te gebruiken.
Eerste verdieping
Via de overloop komt u bij de tuingerichte L-vormige woonkamer (ca. 25m²) en de half open woonkeuken (ca. 18m²). De keuken beschikt over een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en elektrische oven. Ook is hier toegang tot het balkon aan de voorzijde (ca. 6m²). Op de eerste verdieping is veel lichtinval vanwege de grote ramen.
Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn 3 nette slaapkamers (ca. 12m², ca. 13m² en ca. 6m²), cv-berging en de badkamer (ca. 5m²) met inloopdouche, badkamermeubel, hangtoilet, designradiator en ook hier een mechanische afzuiging.

Tuin en omgeving
Voortuin (ca. 5x5m) met oprit en bestrating, waar twee auto’s geparkeerd kunnen worden. De achtertuin (ca. 5x24m) is gelegen op het Zuidoosten en is voorzien van nieuwe bestrating. De tuin heeft zonneterrassen, een grasveld en een tuinhuis (ca. 5m2) met elektra voorbereiding. Er zijn verschillende (basis)scholen in de buurt en het gezellige winkelcentrum van Veendam ligt op fietsafstand.

Bijzonderheden
* Gelegen aan het water
* Op loopafstand van winkels, (basis)scholen en natuur- recreatiegebied Borgerswold
* Groepenkast 2021
* Kunststof gevelbekleding vernieuwd 2019 en 2021
* Kunststof kozijnen met HR++ glas
* Energielabel C (voordat kunststof kozijnen zijn geplaatst)
* Vaillant HR combi ketel bj. 2018
* Dak geïsoleerd in ca.2014

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland