Makelaardij Suurland

Nicolaas Emmenstraat 10, 9648MD WILDERVANK

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

552 m2

Omschrijving

Met prachtig vrij uitzicht over water en bospartij, in jonge woonwijk 'Woellust' gelegen modern en hoogwaardig afgewerkt vrijstaand woonhuis (bouwjaar 2009) met idyllische beleving van watergericht wonen, voorzien van aangebouwd stenen garage en onder architectuur aangelegde tuin met royale vlonder over het water (perceeloppervlakte ca. 552m²).

Begane grond: Overdekte entree/hal, zwevend toilet met wastafel en meubel, watergerichte L-vormige living (ca. 52m², plavuizen vloer) met schuifpui en tweetal dubbele tuindeuren naar de tuin en vlonder, moderne open keuken in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, vlakke wasemkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser, provisieruimte, bijkeuken (ca. 10m²) welke eenvoudig geschikt te maken is als badkamer, kantoor/slaapkamer (ca. 14m²) met tuindeuren, vanuit de bijkeuken bereikbare garage welke is voorzien met een op afstand bedienbare roldeur.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 9m², 11m² en 11m²) waarvan laatstgenoemde is voorzien van een inloopgarderobe, badkamer met doucheruimte en dubbele wastafel, separaat toilet met fontein.
Zolder: via vlizotrap bereikbare zolder met voldoende bergruimte.

Vanzelfsprekend is deze jonge woning optimaal geïsoleerd en afgewerkt met onderhoudsarm kunststof kozijnwerk. De bovenverdieping van de woning is voorzien van geïntegreerde rolluiken en horren. De woning is deels voorzien van vloerverwarming (woonkamer, keuken, kantoor/slaapkamer, bijkeuken, badkamer) en wordt daarnaast verwarmd middels een HR Combi-ketel.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland