Makelaardij Suurland

Nijverheidsstraat 63, 9648JC WILDERVANK

Woonopp.

396 m2

Perceelopp.

1.080 m2

Omschrijving

Met behoud van authentieke detaillering volledig verbouwd riant herenhuis, met royale in spouw gebouwde garage met elektrische sectionaaldeur (ca.6.80x9.70m.), privacyvolle besloten tuin op het zuid westen gelegen met fraaie houten veranda, houten berging en diverse zonneterrassen. De woning is gelegen in de karakteristieke veenkoloniale lintbebouwing aan doorgaand vis- en vaarwater en heeft op eigen, middels smeedijzeren elektrisch hekwerk afgesloten, terrein voldoende parkeergelegenheid.

Indeling: hoofdentree met marmeren vloer en authentieke detaillering met aan weerszijden twee woonkamers met authentieke schouwen, de kamers zijn zowel als werk- of als slaapkamers te gebruiken, zijentree, hal met garderobe (pvc vloeren, isolatieglas), berging, gerenoveerd hangend toilet met fontein, provisiekelder, riante volledig tuingerichte living met terrasdeuren naar de tuin, open luxe keuken voorzien van inductiekookeiland, Bora afzuiging, inbouw koffiezetapparaat, stoomoven/magnetron, elektrische oven, warmhoudlades, vaatwasser en 5 in 1 Quooker, riante bijkeuken met keukenblok en inbouwkast (pvc vloer). Verder zijn de hal, toilet, bijkeuken en living voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: via bordestrap naar royale overloop, 5 slaapkamers (laminaatvloeren, glasvezelbehang en isolatieglas), waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een eigen walkin-closet, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele vaste wastafel en designradiator, 2e badkamer met douche, toilet en dubbele vaste wastafel en designradiator (mechanische afzuiging).

Via een bordestrap is de tweede verdieping bereikbaar: hier bevindt zich een ruime slaapkamer, muziek/donkere kamer (geluidsdicht), en zolderruimte met mogelijkheid voor meerdere slaapkamers en zolderberging met c.v. ketelopstelling (Remeha Calenta HR combi-ketel).

Het geheel is in 1997 en 2018 compleet verbouwd, alles is vernieuwd rekening houdende met de authentieke details. De woning is voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en dakisolatie.
Kavelgrootte is 1080m², vloeroppervlakte is ca.396m² en de inhoud is ca.1652m³.

Het geheel is ook uitermate geschikt voor wonen en werken. Verder is het een heerlijk gezellig leefbaar huis.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland