Makelaardij Suurland

Zerkhouwersstraat 68, 9646AC VEENDAM

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

651 m2

Omschrijving

Prachtig aan water en in de populaire buurt Buitenwoel gelegen royale vrijstaande villa. De onderhoudsvriendelijke woning is gelegen met veel privacy direct aan het water met een fraaie tuin, mooie terrassen en een vlonder. Totale kavelgrootte ca.651m².

Begane grond:
Entree overkapping, royale hal (ca.10m²) met glazenbouwstenen wand, garderobenis (ca.2,3m²), meterkast, voorraadkast (ca.3m²) en trap naar de eerste verdieping. Royale lichte living (ca.45m²) met openslaande deuren naar de serre/tuinkamer (ca.20m²) met toegang tot de tuin via een schuifdeur. Via hal binnendoor naar de inpandige dubbele garage (ca.32,5m²), de riante badkamer met toilet, bidet, douche en wastafelmeubel (ca.4,5m²) en de ruime woonkeuken (ca.21m²) met inbouwapparatuur (vrieskast, koelkast, oven, vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat). De keuken heeft veel kastruimte en een fraai schiereiland met koof. Bijkeuken (ca.4m²) voorzien van aansluiting voor wasmachine/droger en toegang tot de tuin. De inpandige dubbele garage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur met loopdeur een wateraansluiting en een achterdeur die toegang biedt naar de tuin met houten tuinprieel. De vloerafwerking op de gehele benedenverdieping is vinyl (Novilon) met uitzondering van de serre/tuinkamer en de badkamer (plv.).

1e verdieping:
Via trap naar ruime overloop/vide (ca.25m²) met toegang tot een tweede complete badkamer (10,5 m²) voorzien van toilet, bidet, ligbad, ruime douche en wastafelmeubel. De badkamer is geheel betegeld met Porcelanosa tegels. Op de bovenverdieping bevinden zich vijf slaap/studeerkamers (respectievelijk ca.15.4m², 15.8m², 14.8m², 12m² en 9m²). Vanuit de overloop bereikt u via openslaande deuren de overdekte loggia op het zuiden die veel privacy biedt (ca.12.5 m²). De vloerafwerking op de eerste verdieping is eveneens vinyl (Novilon).

Zolder:
Via vlizotrap begaanbare zolderberging.

Ligging:
De woning is centraal gelegen met veel voorzieningen in de nabijheid zoals een winkelcentrum, tropisch zwembad, golfclub, basisscholen, middelbare school, museum en theater. De villa biedt veel mogelijkheden waaronder praktijk aan huis en het realiseren van een kangoeroe woning.

Info:
- Bouwjaar 1995
- Aanvaarding in overleg
- Energielabel B
- Volledig geïsoleerd
- Verwarming en warmwater middels CV-ketel, Remeha Quinta 35c combiketel uit 2006
- Buitenruimte: Tuin (gelegen op noorden), loggia (gelegen op het zuiden)
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas
- Betimmering van de voorgevel, achtergevel en de loggia is van Trespa
- Aluminium dakgoten.

Lees meer...
Streetview

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland