Makelaardij Suurland

Anita van der Veen

Office-manager

Al twintig jaar verzorgde ze de afwikkeling van hypotheekstukken en woningverzekeringen, nu krijgt Anita van der Veen er ook de makelaarskant bij. “Een nieuwe uitdaging en wat ik altijd heb gewild,” vertelt de geboren Veendamse en officemanager van Makelaardij Suurland.

Het kan soms letterlijk raar lopen. Ben je lekker aan het trainen, word je gevraagd of je geen interesse hebt in een nieuwe baan bij makelaardij Suurland. Het overkwam Anita van der Veen. Ze loopt twee keer in de week met haar hardloopgroepje in Veendam, waartoe ook Freerk Suurland behoort.

Nieuwe baan

“Heerlijk is dat, even hardlopen en alle dagelijkse beslommeringen aan de kant zetten,” vertelt Anita. “Freerk kende ik van de training, maar ik had nooit gedacht dat ik op deze manier aan een nieuwe baan zou komen. En ook nog hier in Veendam!”

Maar het gebeurde dus. Freerk zocht een nieuwe officemanager en wist dat Anita bij De Hypotheker in Groningen werkte. Anita: “Ik had het daar prima naar mijn zin, maar toen Freerk me vroeg als nieuwe officemanager van zijn makelaarskantoor en hypotheekshop, hoefde ik niet lang na te denken.” Vanaf november versterkt Anita nu het team van Makelaardij Suurland.

Dichtbij de mensen

“Wat ik erg leuk vind, is dat ik nu het hele proces van huizen kopen en verkopen, de hypotheek afsluiten en het regelen van de verzekeringen begeleid. Ik sta dichter bij de mensen en kan echt een relatie opbouwen met de klant. Het geeft een prettig gevoel dat je er altijd kan zijn voor de klant en dat je op de hoogte bent van het hele proces. Vaak ken ik zelfs het huis waar het om gaat!”

Geboren en getogen

Dat ze nu in Veendam werkt, waar ze bij wijze van spreken iedere straatsteen kent, is een bijkomend voordeel. “Ik woon al heel lang in Veendam, ben er geboren en heb in mijn jeugd een tijd in Muntendam gewoond. Ik sta hier iedere zaterdag op het voetbalveld om mijn twee zonen aan te moedigen. Ik ken hier heel veel mensen, ik ken de mentaliteit. Prachtig dat ik nu ook hier mijn werkplek heb gevonden.”

Kopje koffie

Bij makelaardij Suurland krijgt ze de kans zich verder te ontwikkelen. “Ik ben heel benieuwd wat er allemaal op mijn pad komt, ik ga het heel open tegemoet. Ik heb er super veel zin in om op ons kantoor mensen te ontvangen en te helpen, al is het met een kopje koffie. Ik sta voor ze klaar!”

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland