Makelaardij Suurland

Hans Suurland

Assistent Makelaar

info@suurland-makelaardij.nl
(0598) 61 49 85

Hans is de financiële man van het bedrijf. Gedegen en precies. De juiste eigenschappen voor het bijhouden van de boeken van de drie bedrijven Suurland Makelaardij & De Hypotheekshop, Suurland Assurantiën en Suurland Beheer. Maar hij doet meer: bezichtigingen, onderhandelingen, onderhoudswerk aan panden uit de beheerportefeuille. Met zijn twintig jaar ervaring is Hans een beetje een alleskunner.

Klopt dat beeld: een alleskunner?

"Nou ja, ik noem mezelf eerder een ‘manusje van alles’! De stille kracht die wat op de achtergrond blijft, al doe ik inderdaad ook bezichtigingen en andere ondersteunende makelaarswerkzaamheden. Ik probeer goede contacten te onderhouden met mijn klanten, dat vind ik heel belangrijk. Vaak zijn dat kleine dingen, bijvoorbeeld dat je snel antwoordt op een mail."

Haal je daar je voldoening uit?

"Ja, vooral als het je lukt een klant met een ontevreden gevoel weer tevreden te stellen. Natuurlijk geeft het een kick als je een pand goed verkoopt, maar de waardering van de klant is toch belangrijker. Je steekt energie in het opbouwen van een goede relatie en dat krijg je dan terug."

Is dat ook niet kenmerkend voor de werkwijze van Suurland?

"Klopt, zo doen we het al veertig jaar! In goede en in slechte tijden kiezen we voor een goede relatie en het opbouwen van vertrouwen. Geen mooie verhalen vertellen, maar gedegen adviezen geven. Dat wordt gewaardeerd. Mensen komen terug. Eerlijkheid duurt ’t langst!"

Volg ons

Contact

Suurland makelaardij
Kerkstraat 63
9641 AP Veendam

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag gesloten

T (0598) 61 49 85
E info@suurland-makelaardij.nl

BTW: 0055.49.425
KVK: 023 23 808

Makelaardij Suurland